Friday, October 1, 2010

Локо (Пд) е на автопилот

Отбоят на Христо Бонев от поста на треньор в Локомотив (Пд) вероятно ще повлече криза. Коко Динев все още няма отговор за наследник на Зума. Май няма да има такъв, тимът ще я кара на автопилот.

На книга треньор ще бъде Неделчо Матушев. Така всички са доволни, обясни източник от Лаута. Спестяват се пари, а Бонев запазва контрол върху първия тим.

"Един човек нищо не може да направи сам. Не знам кой ще наставлява тима в Перник, вероятно ще процедираме, както досега", заяви смутено на брифинга вчера Неделчо Матушев, но бързо се опита да замаже положението.

"Няма развитие за нов треньор, но Локомотив не е останал без такива. Предстои труден мач срещу отбор в подем и ако покажем агресивност и самочувствие, ще се поздравим като победители".

500 ултраси на Локо ще викат срещу Миньор в Перник. Автобусите тръгват утре в 11,00 ч от Лаута. Цената е само 7 лева, като включва и билет за "Стадион на мира".

Автобусите ще потеглят по-рано заради ремонти по пътя София - Перник. Запалянковците, които ще пътуват самостоятелно, обмислят обходни маршрути.

No comments:

Post a Comment