Friday, October 15, 2010

Левски вече изгони Бензукан

Левски изгони от първия си отбор мароканеца Шакиб Бензукан. Това съобщи официално клубът вчера. Мотивът е за неспазване на спортния режим.
Въпреки че от Левски не разкриха точната причина, "7 дни спорт" научи, че решението е било взето още в сряда. Тогава Бензукан не се явил на сутрешната тренировка на Герена. Това вбесило много спортния директор Георги Иванов-Гонзо и треньора Ясен Петров. Опитали се да се свържат с него, но Бензукан не си вдигал телефона. Чак по обяд благоволил да ce обади.
Гонзо и Ясен му бяха вдигнали мерника от доста време насам, твърди наш източник от Герена. Причината е, че мароканецът системно нарушавал режима. И друг път закъснявал за тренировки, но му се разминавало. Сега обаче двамата ударили по масата и били твърди, че трябва да играе тоягата. Освен това имали информация, според която Бензукан често ходел по нощни заведения след вечерния час. Това обаче все още се проверява от шефовете на Левски. Бензукан със сигурност отпада от състава за следващите три мача срещу Пирин и Литекс от "А" група и за Лига Европа срещу Лил в четвъртък.

No comments:

Post a Comment