Thursday, September 2, 2010

Мъри почва с Домовчийски вместо с Божинов

Селекционерът на България Станимир Стоилов е решил изненадващо да остави нападателя на Парма Валери Божинов на резервната скамейка в предстоящия сблъсък с Англия на "Уембли".

Мъри не бе никак доволен от формата, демонстрирана от Валери по време на контролата с Русия (0:1) преди няколко седмици, пише "Тема Спорт". Допълнително за решението му влияе фактът, че италианското първенство започна едва миналия уикенд и голаджията е изиграл само един официален мач (срещу Бреша, в който се разписа).

Вместо него на терена срещу Трите лъва се очаква да започне Валери Домовчийски. Футболистът на Херта бе титуляр и в трите мача на берлинчани от Втора Бундеслига и за Купата на Германия дотук през сезона, в които реализира и два гола.

На вратата твърд титуляр на "Уембли" ще е Николай Михайлов, а пред него централни защитници ще са Иван Иванов и Илиян Стоянов. Отляво и отдясно на отбраната ще действат съответно Живко Миланов и Станислав Манолев, а в центъра на терена ще бъдат поставени Станислав Ангелов и Стилиян Петров. По крилата ще действат Георги Пеев и Мартин Петров, а Домовчийски ще си партнира в нападение с Ивелин Попов.

No comments:

Post a Comment